top of page

“They motivate us to play, be affectionate, to seek adventure and be loyal”                                —Tom Hayden

Activiteiten

Anker 1

Regelmatig organiseren we activiteiten om echt quality time met je beste vriend te spenderen.

In de module komen de stadsles, dierenartsbezoek en een leuke les op de kinderboederij al aan bod.

Daarnaast organiseren we extra activiteiten (hierbij worden ook hondenvriendjes van buiten de groepslesjes uitgenodigd):

Met regelmaat organiseren we een sociale wandelingsdag waarbij we graag aanleren hoe je een op een veilige, aangename manier nieuwe honden laat kennis maken met je puppy. Waar dien je op te letten qua lichaamstaal en wat betekent een sociale groep voor jouw hond.

Ook heel erg leuk is een ontdekkings- en snuffeloefening in de "enriched environment". Hier komen ze allerlei interessante voorwerpen tegen, héél veel geuren, smaakjes en geluiden. Het is leuk voor de hond en een goede oefening om het karakter en eventuele werkpuntjes van de hond na te gaan.

Reeds geplande activiteiten kan je bekijken in onderstaande kalender of via onze Facebookpagina.

Overzicht activiteiten

Samen naar de kinderboerderij

Samen met de vriendjes uit de klas gaan we kijken en wennen aan de geuren, geluiden en bewegingen op de kinderboerderij.  

Naar de dierenarts

Wachten in een drukke wachtkamer, op de weegschaal gaan staan, onderzocht worden door de dierenarts.. Voor de meeste puppy's is dit een erg spannende uitdaging. Je krijgt speciffieke tips mee hoe je best omgaat met bepaalde situaties die je tegenkomt als je op dierenartsbezoek gaat.

Stadslesje

Een lesje in de stad om de pupjes te laten wennen aan de dagelijkse drukte, geluiden en bewegingen in een stad. Wanneer je puppy dan moeite heeft met bepaalde prikkels, dan pakken we dit gericht aan met een oefenplan.

Initiatieles

Ideaal voor nieuwe puppy's en baasjes om kennis te maken met ons en onze lesjes. Inschrijven is wel verplicht.

Wanneer: stuur een berichtje voor meer info!

Please reload

bottom of page